De Bronze 1.40m proef werd gewonnen door Fabienne Daigneux-Lange met haar vertrouwde Fringant du Calvaire. In de tweede fase reed met de winnende tijd van 25,16 seconden over de finish. Voor Denemarken reed Josephine Christian Jacobsen naar een tweede plaats. In het zadel van Dakar (v. Utrillo Z) noteerde Jacobsen een tijd van 26,05 seconden. Het podium werd aangevuld door Miguel Blancpain met Quastying des Proyes (v. Gadget du Banney) met de derde beste tijd van 26,40 seconden. 

Carlos Borho Giron (Espirit de l'Esprit Z) reed voor thuispubliek naar een vierde plaats. Line Karlsen Raaholt (Clooney) vervolledigde de top vijf. 

Tot slot zorgde Rosalie Lambermont (Eliskell de Kergane) met een zevende plaats voor nog een andere Belgische klassering. 

De Gold 1.40m proef zag een Franse winnaar. Thomas Leveque reed met Carlita de Gaia (v. Levistan) naar de overwinning in 27,96 seconden. Hiermee was hij Alexandra Amar en Lyon van de Plataan (v. Kashmir Van Schuttershof) te snel af. Het duo reed in 28,02 seconden naar een tweede plaats. Fredrik Spetz en Great Kenny (v. Mylord Carthago HN) vervolledigden het podium in 28,57 seconden. 

Andres Vereecke (In The Mood) zorgde voor een Belgische vierde plaats in deze Gold rubriek. Charlotte Spaas Levallois (Jonas du Petit Vivier) eindigde vijfde. 

Tenslotte waren er nog Belgische klasseringen voor Stijn Timmerman (Klaartje Z) en Leon Brutsaert (On Time van de Elshoeve). 

In de 1.10m Bronze rubriek sleepte Rosalie Lambermont het goud binnen met Urfe du Godion (v. Luccianno). Elona de Clercq (Cascade des Fontaines) zorgde voor nog een Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten.