In het Bronze 1.35m werd er gereden tegen de klok. De enige combinatie die onder de 60 seconden wist te blijven was Fabienne Daigneux met Fringant du Calvaire. Zij stopten de klok op 59,09 seconden en waren zo net iets sneller dan de Britse Joanne Mcglory, die met G. Zara Zing tweede eindigde. Het brons was voor Frankrijk dankzij Fanny Marre met Mintou vd Bisschop. Zij zetten een tijd neer van 61,26 seconden. 

Benoit Fauchard en Aisha des Carmilles eindigden vierde, Shannon Mejnert Ketterle en Cerrelo ST vijfde. 

Tenslotte sprong Pascale Trenker ook nog voor ons land naar de negende plaats. 

In de 1.45m GP kwaificatie wist Lieven Devos Longines Ranking punten te verzamelen. Met Inca's Big Think eindigde hij negende. De winst was voor William Whitaker met Jalellah OL. In de tweede faze sprongen ze foutloos rond in 26,02 seconden en lieten daarmee iedereen achter zich. Het zilver was voor Harold Boisset. De Fransman klaarde de klus met Divine de La Roque in 26,37 seconden. Het podium werd vervolledigd door de Duitser Alexander Schill met Chelsea Gravelotte en een tijd van 26,40 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren respectievelijk voor Victor Bettendorf met Simolo de La Roque Z en André Americo De Miranda met Gemke. 

Klik hier voor alle resultaten.