In de Bronze 1.40m proef werd er tegen de klok gereden. Elf combinaties bleven foutloos waaronder drie Belgische combinaties. De beste Belgische prestatie stond uiteindelijk op naam van Fabienne Daigneux-Lange. Met Fringant du Calvaire klopte ze af op 66 seconden en eindigde daarmee op de tweede plaats. De Britse Joanne Mcglory was slechts één tiende van een seconde sneller en won de proef met onder het zadel G. Zara Zing. De Deense Shannon Mejnert Ketterle mocht dankzij Carrelo ST en een tijd van 69,52 seconden het podium vervolledigen. 

Lisa Schill-Huber en Chimney Sweep 3 eindigden vierde, Benoit Fauchard en Aisha des Carmilles vijfde. 

Tenslotte waren er ook twee top tien klasseringen van Shari de Laet. Met Geavanta-C eindigde ze zevende, met Cataleya 3 negende. 

Daarnaast schreeft Yana Jansegers de 1.10m rubriek op haar naam met Fyra. De Franse Angele Miara en Casanova vh Z eindigden tweede, Patricia Maes en Cassilou Z derde. 

Charlotte de Koker en Hightower Z, Marie Lahy met Facelia du Joalas, Alicia Wolf met Edwina de Mont-Garni en Lahy met Tiara du Cache Pot Z konden zich ook klasseren. Ze werden respectievelijk zesde, zevende, achtste en negende. 

Klik hier voor de resultaten.