Laure Bertrand eindigde met Cedre de Maugre (v. Ugano Sitte) op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 40,83 seconden. Dominique Robet vervolledigde het podium in het zadel van Glynnwood Cruise (v. Cruising). Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 44,27 seconden.

Laura Rayjasse (Venus de l'Eyre) en Noona Wildfang Linde (Lehar) eindigden op plaatsen vier en vijf. Mathieu Guery eindigde op zijn beurt net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij kreeg één springfout in het basisparcours in het zadel van Luna Aeg.

Klik hier voor de resultaten

1m30 Gold

In het 1m30 van de Gold competitie reed Patrick van der Schans naar de overwinning. Hij was de snelste in deze rubriek die rechtstreeks op tijd gereden werd. In het zadel van Graniet ES (v. Flamenco Desemilly) stopte hij de chrono na 58,62 seconden. Hannah Akerblom en Callias (v. Companiero) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en finishten in 61,61 seconden. Alexandra Amar vervolledigde het podium na een foutloze ronde in 61,64 seconden. Ze rekende hiervoor op Unpulsion de la Hart (v. Kashmir van Schuttershof).

Eden Leprevost Blinlebreton (Costa Diam) en Alexis Goulet (Ivan FH) eindigden op plaatsen vier en vijf.

De beste Belgische prestatie kwam hier voor Jerome Schmidt. Hij eindigde met Kenay AS (v. Kannan) op de zevende plaats na een foutloze ronde in 71,39 seconden.