Antonio Matos Almeida en Corlandollar Z (v. Cornetto Z) wisten de snelste foutloze omloop neer te zetten in deze Grand Prix en finishten in 35,43 seconden op de eerste plaats. Fabienne Daigneux-Lange en Bb d'Fee Sauveniere Z (v. Balou du Rouet) eindigde tweede in een tijd van 37,70 seconden. Kai Zeevi en Kandy Hof Ter Zeedycke (v. Cabrio van de Heffinck) vervolledigden de top drie met een tijd van 37,71 seconden. 

Jesus Garmendia Echevarria (Baby Boy du Murger) eindigde vierde en verwees hiermee Jose Fumero Hernandez (Esto de Viscourt) naar de vijfde plaats. 

Tot slot was er nog een Belgische klassering voor Patricia Guery (Damoiselle Froufrou)

Leon Brutsaert en Anke de Breucker op podium van Silver 1.30m 

In de Silver 1.30m rubriek bleef de overwinning in eigen land met Cayetana Gonzalez Garcia en Dulisca (v. Ginus) op de eerste plek in 65,13 seconden. Leon Brutsaert hield de Belgische eer hoog en snelde met On Time van de Elshoeve (v. Thunder vd Zuuthoeve) in 65,56 seconden naar de tweede plaats. Anke de Breucker en Noesje Van d'Abelendreef (v. Andiamo) vulden het podium aan in een tijd van 67,15 seconden. 

Anouk de Ruijter en Cini W Z (v. Comme IL Faut 5) eindigden op de vierde plek. Op vijf volgde Noelia Bayarri Moore met Polca de Olid (v. Eurocommerce Berlin). 

Marie Lahy scoorde een zesde plek met Tiara du Chache Pot Z (v. Tangelo van de Zuuthoeve) in de CSI1* 1.10m proef. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: Fabienne Daigneux-Lange