De Silver Tour Grand Prix, die over een hoogte van 1.40m werd verreden, werd gedomineerd door de Fransen met maar liefst zes top tien plaatsen. Julien Epaillard was met Cheyenne d'Auge de snelste van hen allemaal en mocht het goud om de nek hangen. De rest van de top drie kleurde ook Frans met Antoine Ermann en Azur du Vinnebus op twee en Nicolas Delmotte met Rachel op drie.

Gaj Riossa uit Slovenië vermeed een volledig Franse top vijf en werd met Heidelberg vierde. Camille Favrot en Beaugosse des Vaux maakten de top vijf compleet. 

Voor België stonden er drie combinaties in de top tien. Leonie Peeters en Macho V werden achtste, Rik Hemeryck en Inoui du Seigneur negende en Benny Naessens met Mistral van de Vogelzang tiende.

In de Silver 1.30m proef bestond de volledige top vijf uit girl power. De Britse Claudia Moore sprong met Dis Moi Tout de Clairbois de snelste ronde en mocht dus de ereronde leiden. Op het podium werd zij vergezeld door de Mexicaanse Mia Leal Trevino met Checa Z op twee en Eva Jennen met Ilona vd Fruitkorf op drie. 

De vierde tijd werd neergezet door Daphne Giunti. De Italiaanse kon hiervoor rekenen op Candico Z. Ulrike Bruns en Coco Malou verzekerden voor Duitsland de vijfde plaats.

Tenslotte vinden we Seppe Wouters met U2 Vd Rode Poelhoeve terug op plaats tien. 

Ook in de Gold 1.35m rubriek waren er Belgen terug te vinden in de top vijf. Bart Clarys sprong zo met Ozark Vd Bisschop naar een ex-aequo vierde plaats met Iris Michels en Isaac. Andrea Benatti en Cascadeur 31 sprongen voor Italië naar de overwinning terwijl Angelica Augustsson Zanotelli en Danna RJ tweede werden, voor Niall Talbot en Mamzelle vh Marienshof. 

Camille Demolie sprong met Ovanna van de Eedthoek naar de achtste plaats. 

Tenslotte waren er top tien klasseringen voor Kelly Vandousselaere en Maxine Gaelens in de Bronze 1.30m. Ze werden respectievelijk zevende en negende. 

Klik hier voor alle resultaten.