Met een tijd van 30,88 seconden reed Esther Schelfaut met Lalique (v. Freestyle) naar de overwinning in deze 1.30m hoofdrubriek. Hiermee was ze Eyleen Smets net te snel af. Zij kon rekenen op Gominka L (v. Numero Uno) om in 32,71 seconden naar een tweede plaats te rijden. Dag Keymolen stuurde zijn Nikita in 34,05 seconden naar een derde plaats. 

De vierde plaats ging naar Cedric Broeckaerts (Aramis). Koen Verdegem (Kalvara) verzekerde een vijfde plaats. 

Eyleen Smets sprong met Gominka L in de 1.30m naar het zilver en deed daar in de 1.20m proef nog een schepje bovenop door met het goud naar huis te gaan. Hiervoor kon ze rekenen op Cayenna (v. Cannabis Z) om de winnende tijd van 33,29 seconden neer te zetten in de barrage. Julie Weyts reed met Big Mama naar een tweede plaats in deze 1.20m proef. Het duo tikte de klok af op 34,58 seconden. Het podium werd vervolledigd door Anouk De Proft met Unite D'Hyrencourt Z met een tijd van 34,91 seconden. 

Caroline Michez (Atlanta) werd vierde. Glenn Praet (Loreana Z) volgde op de vijfde plaats. 

In de 1.10m proef was het Bryan Dufresne met Aspasia die de proef op zijn naam schreef. Tracy Vanoudenhoven en Never Sky reden naar de overwinning in de 1.00m rubriek. 

Klik hier voor de resultaten.