Fabio Thielen ging met de overwinning aan de haal in deze 1.20m rubriek. Hij kon rekenen op Clarino de Luxe (v. Clarimo) om de winnende tijd van 51,73 seconden neer te zetten. Omer Karaevli en Sunset Shine Z (v. Spartacus TN) reden in 53,93 seconden naar een tweede plaats. Estee Bomeré zorgde voor de beste Belgische prestatie en reed in het zadel van Helios Van 'T Hemelszoet (v. Catwalk van de Helle) naar een derde plaats in 54,43 seconden. 

Noa Franssen (Gut Neuenhofs Camiro) werd vierde. Liesl Mertens (Nashville vh Legita Hof Z) zorgde voor nog een Belgische vijfde plaats. 

De top tien werd verder rijkelijk aangevuld door de Belgische ruiters. Zo waren er nog klasseringen voor Ella Bomeré (Caelum Ter Wilgen), Giel Vangeebergen (Melo-Cake van de Koekoek), Amelie Rigo (Junkie de Longchamps) en tot slot voor Floor Janssen (Happy). 

In de 1.15m proef voor pony's zorgde Hebe de Mayer met Rocky's Ryan SB (v. Rockefeller) voor een derde plaats op het podium in een tijd van 22,05 seconden. 

Andere Belgische klasseringen in deze proef waren er voor Jonas van Dijck (Ronny) en Robin Vermeir (Kristal Sparkle Van Begeveld). 

Klik hier voor de resultaten.