Thibault Vermeulen volgde met Carl GB (v. Casallco) op de tweede plaats. Zij konden eveneens de nul behouden en klokten af in 46,15 seconden. Enkel de top twee kon de nul behouden. Wim Vinckx nam zo als snelste vierpunten de derde plaats mee naar huis. Hij legde in het zadel van Adjani van de Kattevennen Z (v. Aktion Pur Z) weliswaar een erg snelle ronde af (36,65 seconden), een springfout verwees hen dus naar de derde plaats. 

Brent de Schrijver (Liv Good vd Kattevennen Z) en Eline Goethals (Konita HX) werden vierde en vijfde.

In het 1m30 reed Bart Bomere naar de overwinning. Hij zadelde Cochinelle RS Z (v. Cicero Z) om in 29,56 seconden foutloos naar de finish te rijden. Geoffrey Cobbaut werd tweede in deze twee fasen rubriek. Zij New York (v. Diamant de Semilly) liet alle balken in de lepels en klokte af in 29,75 seconden. Koen de Waele en Geronimo vd Kranenburg (v. Thunder vd Zuuthoeve) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 30,14 seconden. 

Estee Bomere (Moonshine van't Ameldonk Z) en Philippe Vanderhassel (Pikachu Vitseroel) eindigden respectievelijk vierde en vijfde.

In het 1m25 reed Brent de Schrijver naar de overwinning. In het zadel van Karma van de Vrombautshoeve Z (v. Kannan) liet hij alle balken in de lepels en klokte hij af in 30,28 seconden. Joy Demuynck volgde op de tweede plaats. Zij reed op haar beurt Tess van't Leeuwerikenhof Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) foutloos rond in 30,44 seconden. Cedric Broekaert en Annaluna van't Leeuwerikenhof Z (v. Aimar van het Polderhof) mochten op de derde podiumtrede plaatsnemen. 

Leslie Goethals (Come Love Epona B) en Wim Vinckx (Charlene vd Kattevennen Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m20 bestond de top drie uit Maxime Harmegnies (Daredevil), Estee Bomere (Jade van Ten Breebroek) en Maxime Harmegnies (Facelia du Jaolas). In het 1m15 maakten Koen de Waele (Hope of Horion Kdw Z), Margaux Lowyck (Iliana van de Zuuthoeve) en Pieter Stubbe (Retouche van't Siamshof) deel uit van het podium.

Klik hier voor alle resultaten