Dindane reed in het zadel van Move it van de Eekhoek (v. I'm Special de Muze) een pijlsnelle ronde en klokte af in 58,94 seconden. Hiermee was ze bijna vier seconden sneller dan haar eerste achtervolgster. Sandra Buytaert eindigde op de tweede plaats met Elounda Girl. Deze combinatie hield de nul op de teller en finishte in 62,06 seconden. Laurie Leonard en Azzaro de L'Enclos de l'Ange namen de laagste trede op het podium voor hun rekening. 

Aaron Tijskens (Eliano) en Caro Belle De Hornois (Idullis L) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats. Beide combinaties lieten het hout onaangeroerd en finishten in respectievelijk 63,90 seconden en 64,13 seconden. 

80 cm paarden

In het 80cm voor paarden ging de overwinning naar Laura Swenne en Fougazy. Zij was de overduidelijke winnaar en was maar liefst acht (!!!) seconden sneller dan Joeri Vandebosch die op de tweede plaats eindigde. Hij zadelde Sky om in 72,92 seconden naar de eindmeet te rijden. Voor Anne Plessers en Labiano Gold (v. Sungold) was er een derde plaats.

Clara Mielich (Gin Chic) en Luis Pues (Viga van het Eyckeveld Z) vervolledigden de top vijf.

80 cm pony's

In de 80 cm rubriek voor pony's ging de winst naar Jill Nauta. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van haar 19-jarige Lady Hawk en finishte in 56,38 seconden. Ze nam bovendien ook de derde plaats mee naar huis met Mr Rojo. De tweede plaats was voor Pieter-Jan Anthonissen. Hij sprong een mooi nulronde met Sissi Optima (v. Goliath vd Groenweg) en finishte in 58,25 seconden. 

Lisa Schröder (Apache) en Lore Geutjens (Pablo KN) eindigden op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten