"Het parcours stond prachtig gebouwd," liet de Ier na afloop weten. "Slechts acht foutloze combinaties uit alle starters, dat is een geslaagd parcours. Ik wist dat ik een kans maakte gezien mijn paard van nature redelijk snel is." gaat Kenny verder. "Ik heb de teugels van Volnay overgenomen van mijn leerling, Teddy Vlock. Afgelopen zomer reden we ons eerste parcours. Volnay was enorm goed voor Teddy en nu beginnen ook wij, als een paar, elkaar aan te voelen."

Samen met de zoon van Winningmood bleef Darragh Kenny de Amerikaanse amazone, Lillie Keenan met Skyhorse (Calvaro FC) voor. Het podium werd afgewerkt door Daniel Coyle met onder het zadel de zoon van Casall, Oak Grove's Carlyle.

Coyle en de voormalige ruin van Jeroen Dubbeldam bleven Shane Sweetnam met de KWPN-merrie, Holliewood (Nabab de Rêve) en Lacey Gilbertson met Karlin van 't Vennehof (Fantomas de Muze) voor. In het verleden werd de BWP-merrie uitgebracht door België's Gilles Thomas en Max Sebbrechts. 

Het hout in de lepels, maar met één tijdsfout loodste België's Emilie Conter haar 11-jarige Legolas ter Wilgen naar de elfde plek.