Emilie Conter kon rekenen op Clochard (v. Kashmir vh Schuttershof) om de winnende tijd van 29,00 seconden neer te zetten en hiermee de concurrentie ver achter zich te laten. Agustin Covarrubias en Vida Loca Della Marca (v. Vigo d'Arsouilles) eindigden tweede in 29,91 seconden. Chloe Winchester en Ikannan V G (. Kannan) vulden de top drie aan in 30,44 seconden. 

Petronella Andersson en Opaline De W&S (v. Etoulon VDL) eindigden vierde. Frederic Marien en Corriere 3 (v. Corrado I) namen genoegen met de vijfde plek. 

Tot slot waren er nog Belgische top tien klasseringen voor Katja Haep (Chanita), Abdel Saïd (Elfy Des Equinoxes), Marthe van Gorp (Grumpie Van T&L) en Gilles Detry (Catwalk Pikap De Muze Z). 

Jeroen Appelen scoort bij de jonge paarden.

In de rubriek voor zeven -en achtjarigen sprong Jeroen Appelen met een ruime voorsprong naar de winst. Appelen won de proef in het zadel van Piggle van de Bucxtale (Phin Phin). Op bijna vier seconden verschil volgde Augustin Covarrubias met de SF-hengst, Full Option du Borget (Vigo d'Arsouilles). Wilm Vermeir werkte het podium in deze internationale youngster rubriek af. Vermeir strandde op de derde plek met de dochter van Emerald Eytuka of Two Notes Z.

Klik hier voor de resultaten.