Met die tijd verwezen ze de Ier Ciaran Nallon naar de tweede plaats die hier vandaag rekende op zijn Crooner d'Hyrencourt Z (Crown Z). Het tweetal noteerde een tijd van 61.93 seconden. Een mooie derde plaats is er dan voor Elodie Guillaume met de Berlin nakomeling Elina de Lamcot die in 62.18 seconden met een foutloze ronde over de finish kwamen. Thibault Palm volgt haar op de voeten door Diana du Plevau Z naar de vierde plaats te sturen. De vijfde plaats viel prooi aan Mario Wilson Fernandes en Krachtpatser. 

1.30m

Een Franse overwinning zien we in Nancy in het 1.30m. Terwijl de laatste rubriek aan het afronden is weet zich daar Audrey Paris zich alvast te plaatsen met Diana de Coquerie (Malito de Reve). Het tweetal snelde er in 68.50 seconden naar de winst. 

Ze bleef daarmee voor op Mathieu Laveau in het zadel van Extra de Pleville (Coupe de Couer) die hier een tijd noteerden van 70.66 seconden. Voor Zwitserland zien we Jordan Schoch met Cobalte du Soleil op een derde plaats terug na een sterke ronde in 72.41 seconden. 

Voor België is het hier Nikita van der Meerschen met haar Double R Everest die naar een vierde plaats rijden. Ze deden dat met een foutloze ronde in 73.08 seconden. Lara Tryba stuurde vervolgens Fantaisie Brune naar de vijfde plaats. 


Resultaten