Ellen De Swert kon rekenen op Cantchelaro (v. Chagall vd Burggrave) om in de tweede fase de winnende tijd van 30,73 seconden neer te zetten. Niels Neyts mocht de tweede plaats voor zijn rekening nemen. Met Ily Van de Vaddenhoek reed hij over de meet in 31,76 seconden. Op drie zien we Niels Andries schitteren. Met de BWP merrie I fight Van Orshof (v. Cardento) reed hij in 33,61 seconden naar de derde plaats. 

Walter Lelie (Oliver) werd vierde. Op vijf zien we Michiel Meskens (Novella Van De Plataan). 

Klik hier voor de resultaten. 

Vlak voor de GP in het Barelhof stond de 1.20m proef op het programma. Rania Dindane bewees daar de beste te zijn. Met Move it van de Eekhoek (v. I'm Special de Muze) noteerde ze daar de winnende tijd van 30,57 seconden. Ellen De Swert reed ook in deze rubriek mee met Cantchelaro (v. Chagall vd Burggrave) om alvast op te warmen voor de 1.30m Grand Prix. En of ze opgewarmd waren! In 30,99 seconden reed het duo naar de tweede plaats. Demi Hombroeckx en Merea van de Elshoeve (v. Deauville de la vie) vervolledigden het podium in 34,62 seconden. 

Matteo Bianco (Candy Boy) werd vierde terwijl Michiel Meskens (Novella Van De Plataan) op vijf plaatsnam. 

Klik hier voor de resultaten. 

Op zondag was de 1.10m proef het hoofdnummer. Daar kon Jill Berghman voor winst zorgen met Elanville van de Smishoeve (v. Toulon). Rania Dindane en Diabolique TMS Z (v. Diamant de Semilly) werd tweede. Kurt Schmitt en Giovanni van het Scheefkasteel (v. Darco) vervolledigden het podium. 

Klik hier voor de resultaten.