Deze werd gereden over een hoogte van 1.35m met aparte barrage. De snelste tijd kwam uiteindelijk op naam te staan van Eliah Pieters. Met Karnivale van het Klavershof kruiste zij de finishlijn op 35,37 seconden in de barrage en was ze één tiende van een seconde te snel voor Jan Claeys met Judy, die tweede eindigden. Het brons was voor Koen De Waele met Magic en een tijd van 35,57 seconden. 

Claeys was ook op plaats vier terug te vinden met Mira. De Waele eindigde dan weer vijfde met DJ. 

In de 1.25m rubriek was het Claeys die aan het langste eind trok. Met Dannan onder het zadel was hij Benjamin Pieters te snel af. Hij pakte met Passion het zilver. Het podium werd vervolledigd door Rik Geirnaert met Nabor vh Zwarte Gat

Op zondag was de winst in de 1.20m hoofdrubriek voor Merel Verstuyft met Lucky Star-K van't Kattenheye. Iris Vanderschueren en Diariboe de Bijoux Stw eindigden tweede, Leonard Boelens en Paulien van de Wittemoere vijfde. 

Tenslotte won Merel Wittebolle met Ranger van Sporkingshove het hoofdnummer bij de pony's. Op het podium werd zij vergezeld door Janne Ostyn (Orchid Citra) en Brent De Schrijver (Ti Amo). 

Klik hier voor alle resultaten.