Joe Clee en Axel 111 Z (v. Action Breaker) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 61,88 seconden. Oleksandr Prodan en Dakar (v. Nabab de Reve) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 62,12 seconden. 

Voor Gilles Dunon (Donna Casalla de Poteau) en Christophe Vanderhasselt (Angelika Hero Z) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Koen Vereecke en Patrik Spits. Vereecke reed Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) foutloos rond in 67,71 seconden, voor Patrik Spits en Virocondo Z (v. Va-Vite) was er een foutloze ronde in 68,91 seconden.

In het 1m30/1m20 reed Pieter Jan Anthonissen naar de tweede plaats. Hij rekende op Zerlin M (v. Berlin) om in 31,11 seconden een foutloze ronde te springen. Lynn Leys en Nieske Balou Ten Doorn (v. Bisque Balou vd Mispelaere) eindigden op de derde plaats. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren en finishten in 32,70 seconden. Elien D'Hondt en Valentina de Sarlar Z (v. Verdi TN) volgden op de vierde plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 33,64 seconden. 

Voor Jelle Sappin (Hanaika) was er een vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten