Op Constantino van 't Ravennest (v. Cornet Obolensky) sprong hij naar een vierde plaats. Hij moest nipt voorrang geven aan Takashi Haase Shibayama met Scotch 53 (v. Stolzenberg). De twee bovenste plaatsen werden ingevuld door plaatselijke combinaties. Marvin Jüngel hield op Kunigunde 12 (v. Kannan) zijn landgenoot Jan Meves op afstand en verwees hem naar twee met Hoheit 37 (v. Casall).

De andere top tien-notering kwam van Quirinus van 't Ravennest (v. Toulon). De zesjarige BWP'er kwam op negen onder Vinckx. 

Volledige uitslag

Maar Vinckx had duidelijk nog niet genoeg en sprong ook de top tien van de CSI2* over 1.40m binnen. In het zadel van Adjani van de Kattevennen Z (v. Aktion Pur Z) behaalde hij een zesde plaats. Gentlemen van Loheky (v. Thunder van de Zuuthoeve) verschoon ook onder de Belg en besloot zijn barrage met acht strafpunten op 31. 

De overwinning bleef in eigen land en was voor Hans-Thorben Rüder op Dakota 420 (v. Ustinov). Look at Me R (v. Jimy de Pravia) werd tweede onder Mylene Nagel gevolgd door Kathrin Müller met Vegas 62 (v. Vigo d'Arsouilles). 

Volledige uitslag