Samen met de vijfjarige ruin, Incredible Z (I'm Special de Muze x Clinton) hield Sacha Beghuin de concurrentie achter zich in de finale voor vijfjarigen. Slechts twee combinaties wisten een dubbele foutloze omloop te rijden. Op het podium volgde Tamarin Christie met onder het zadel de zoon van Kassander van 't Roosakker, Kazandor Hero Z. De top drie werd afgewerkt door Ierland's Graham Grant en de sBs-merrie, Miss Jet Set D.B. (Hunters Scendro).

De Ier en zijn merrie noteerden de snelste chrono maar tikten één balk uit de lepels in de barrage. 

Dries Dekkers schittert in 1.40m

Dries dekkers en de zoon van Econoom van het Lindehof, Pepijn van het Lindehof wisten in de 1.40m ochtendrubriek nipt sneller te zijn dan Camila Mazza De Benedicto met Honesty Chavannaise (President). Het volledig podium strandde op minder dan een halve seconde van elkaar. Marlon Modolo Zanotelli vervolledigde de top drie met de BWP-hengst, Parfait van het Schaeck (Comme Il Faut).

Net buiten het podium plaatste Tim Prouvé zich met Ortega Di Fer (Jenson van 't Meulenhof) foutloos op de vijfde plek. Landgenote Ann Carton-Grootjans volgde op plaats zes met Kayenne Z (Kannan).