Dries Dekkers zorgde voor het beste resultaat in de CSI4* over 1.30m. In het zadel van Pepijn van het Lindehof (v. Econoom van het Lindehof) sprong de Belgische ruiter naar een knappe zesde plaats en was zo ook geklasseerd. De winst van deze rubriek ging naar Nederland en kwam op naam van Sanne Thijssen en Mascotte of the Paddocks (v. Corland). 

Volledige uitslag CSI4* 1.30m

In de CSI4* over 1.40m liet Gilles Thomas zich opmerken en sprong met J. Comghorla van Beek (v. Comme IL Faut) naar de achtste plaats. Hier bleef de winst in eigen land maar was mee Belgisch gekleurd. De Spanjaard Estrat Mateu won op de BWP'er Kontessa Ten Braem (v. Cornet Obolensky). 

Volledige uitslag CSI4* 1.40m

Maar het was natuurlijk uitkijken naar de hoofdrubriek! Met 1.50m hoge sprongen vormde deze proef de grootste uitdaging voor de aanwezige ruiters en hun paarden. Helaas kon er geen Belg zich bovenaan in de proef zetten. Voor Thomas en Elfra van Beek Z (v. El Salvador) hield een springfout hen van een hoger resultaat. 

Sanne Thijssen moest al vroeg in de proef starten, als twaalfde van de net geen vijftig deelnemers kwam ze de piste binnen op Con Quidam Rb (v. Quinar Z). Het parcours liet geen ruimte voor fouten en Thijssen had duidelijk een doel voor ogen. Met de zeventienjarige hengst vloog ze doorheen het parcours en stopte de klok op 63,72, toen voorlopig de snelste tijd. Geen enkele combinatie die volgde leek hun tijd te kunnen verbeteren en na Alexander Butler's ronde was het duidelijk - Thijssen won op Con Quidam Rb! Butler strandde op vier met de KWPN'er Chilli B (v. Berlin). Tussen hen in kwamen twee plaatselijke combinaties. 

Volledige uitslag CSI4* BIG TOUR