Hiermee bleef hij Kyle Cuypers voor die met Mystic Lady van't Buxushof (v. Toulon) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Zij konden eveneens de nul behouden en finishten in 29,93 seconden. Gauthier Mercenier en Hobbit du Houmier (v. Jenson Van't Meulenhof) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 32,00 seconden. 

Sven Van Lent (Cento Lano vh Roelhof Z) en Nette Clerckx (Cataluna Vdh Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m20

Ook in het 1m20 was Rik Nauta de beste. Hij reed Titan D Hoyo (v. Kannan) foutloos rond in 57,55 seconden. Hiermee bleef hij zijn eerste achtervolgster, Nette Clerckx ver vooruit. Zij kon met Cataluna Vdh Z (v. Crown Z) eveneens de nul behouden en finishte in 62,35 seconden. Rik Nauta nam niet enkel de eerste, maar ook de derde plaats voor zijn rekening. Dit keer zadelde hij Uomini (v. Portofino) om in 62,51 seconden naar de finish te rijden. 

Sacha Beghuin (Mc Gregor) en Kaat Pluymers (Cheyenne vd Berkenen Z) vervolledigden de top vijf.

1m10

Ook in het 1m10 won Rik Nauta. Met Titan D Hoyo (v. Kannan) sprong hij een foutloze ronde in 25,38 seconden. Chloe Dewilde (Juta Stormwind) en Mauri Meesters (Kamiemie Wh) vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten