Donderdag

Op donderdag ging de overwinning in het 1m15 naar Niki Geenens. Zij reed Gazelle van de Vaelenberg (v. Toulon) foutloos rond in 27,79 seconden. Hiermee was ze sneller dat Thibo Deketelaere die met Ines (v. Nonstop) op de tweede plaats eindigde. Ook voor hen was er een foutloze ronde, zij stopten de chrono na 29,23 seconden. Emilia Hendrickx en Bontgirl Z (v. Bontfire Burnin Sensation) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,17 seconden.

Niki Geenens (Geena Lisa), Marijke Pops (Camirez) en Sven Vander Meerssche eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m25 ging de overwinning naar Danny van Es. Hij kon in het zadel van Hamilton (v. Contact vd Heffinck) de nul behouden en klokte af in 33,48 seconden. Nico van der Plaetsen volgde met My Secret of Usie (v. Emerald van't Ruytershof) op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 35,13 seconden. Johan Wenselaers en Pipa de Yeselo (v. Bamako de Muze) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 35,82 seconden. 

Yari van den Branden (Gerard) en Thomas Mertens (Géronimo de Léau) vervolledigden de top vijf.

Vrijdag 

Op vrijdag kon Danny van Es ook winnen, dit keer in het 1m15. Hij reed Zico V foutloos naar de finish in 63,21 seconden. Hij was met deze tijd net geen seconde sneller dan Kyle Cuypers die met Nagante (v. I'm Special de Muze) op de tweede plaats eindigde. Zij konden een foutloze ronde springen in 64,00 seconden. Marijke Pops en Camirez (v. Quantum)  vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 65,46 seconden. 

Jeroen Verschueren (Salomon vd Hunters Z) en Roubin Souvereyns (Amigo van het Bergenheide Z) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Ook het 1m25 kwam op vrijdag op naam van Danny van Es. Dit keer rekende hij op Hamilton (v. Contact vd Heffinck) om in 61,47 seconden een foutloze ronde te springen. Rik Nauta en Monchhichi (v. Emerald van't Ruytershof) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 62,15 seconden. Nico van der Plaetsen en My Secret of Usie (v. Emerald van't Ruytershof) namen de derde plaats op het podium mee naar huis na een foutloze ronde in 64,45 seconden. 

Frederik Dekens (Kaprice van Spieringenberg) en Yari van den Branen (Gerard) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten