Karel Cox en Kill Bill Max (v. Toulon) eindigden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen en stopten de chrono na 60,89 seconden. Eduardo Pereira De Menezes en Calypso de Matis (v. Padock du Plessis*HN) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 61,44 seconden. 

Francisco José Mesquita Musa (Catch Me Imperio Egipcio) en Vincent Lambrecht (Catwalk Harry) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Nicola Philippaerts (Moya vd Bisschop), Leonie Peeters (Tinkoucha Hero Z), Max Sebrechts (Cristel) en Zoe Conter (Dolitaire Chavannaise) konden zich ook klasseren. 

Klik hier voor de resultaten 

6-jarigen

Bij de 6-jarige paarden zorgde Toon Maes voor een Belgische overwinning. Hij reed Feetje de Biogarico (v. President) foutloos rond in 57,77 seconden. Kevin Gielen en Pheline van't Hageland (v. Dieu Merci van T&L) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en stopten de chrono na 59,78 seconden. Voor de Zweedse Wilma Liljeqvist en Scaglietti 4 (v. Diatendro) was er een derde plaats na een foutloze ronde in 62,89 seconden. 

Leon Binard (Picobello de Rigo) en Joe Clee (Dollars For Ever 111 Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Emilie Conter (Topaz Pommex Z) en Pascale Haep (Piggle van de Bucxtale).

CSI1* 1m25 Grand Prix kwalificatie

In het 1m25 van de CSI1* competitie werd er ook rechtstreeks tegen de klok gesprongen. De overwinning was hier voor de Fransman Thierry Turpin. Hij reed Virevolte de Cluis (v. Newton de Kreisker) foutloos doorheen het parcours in 59,76 seconden. Toon Maes was ook hier de beste Belg op de tweede plaats. Hij rekende op Harry's Chat Girl Z (v. Houston) om in 61,36 seconden een foutloze ronde te springen. De top drie werd vervolledigd door Julie Welles. Zij reed Chaccadella (v. Centadel) foutloos rond in 63,08 seconden. 

Franck Lafages (Crispi) en Nikita van der Meerschen (D Day de Lison Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Danny van den Bosch (Jade van Dorperheide) en Christophe Boden (Zuckersuess d'Argilla).

Klik hier voor alle resultaten