Vijfjarige paarden 

In de rubriek voor de vijfjarige paarden stond er een parcours over de hoogte van 1.15m gebouwd die de ruiters in twee aparte fazen moesten afleggen. Winst was er voor Anthony Lupi Hart en Maladiva SB (v. Hamilton Platinum) die de winnende tijd van 23,71 seconden wist neer te zetten. Louise Joassin kon rekenen op Lovely LJ (v. Dark de la Hart) om in 24,45 seconden het zilver in ontvangst te nemen. Ook de derde plaats kleurde Belgisch. Daar zorgden Inge Carton en Saartje van het Cauterhof Z (v. Satisfaction FRH) voor. Het duo snelde over de finish in 24,53 seconden. 

In het tweede klassement van de vijfjarige paarden was het Dominique Joassin die voor het zilver ging met L Corssini (v. Cornet Obolensky) met een tijd van 22,74 seconden. 

Zes- en zevenjarige paarden 

In de rubriek voor de zesjarige paarden was het Dominique Hendrickx die met Qallas de Septon (v. Vigo d'Arsouilles) voor een Belgische vijfde plaats wist te zorgen. Vervolgens sprong Jan Vinckier met Kanula (v. Kannan) bij de zevenjarige paarden naar een vierde plek. 

Klik hier voor de resultaten.