Karen Oris en Quendolin 4 (v. Qiupeggio) namen de tweede plaats voor hun rekening. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 30,20 seconden. Christophe Vanderhasselt was eveneens in goede doen en nam zowel de derde als de vierde plaats mee naar huis. Voor de derde plaats zadelde hij Opportunity Vitseroel (v. Elvis ter Putte), voor de vierde plaats haalde hij Thunatellie Z (v. Thunder vd Zuuthoeve) van stal. Hij noteerde foutloze rondes in respectievelijk 30,89 seconden en 31,15 seconden. 

Hans Van Lear en King Kong van't Learhof Z (v. Kiekeboe) vervolledigden de top vijf na een foutloze ronde in 31,60 seconden.

In het 1m30 reed Lauranne Spits naar de overwinning. In het zadel van Javanna van de Torredreef (v. Wandor vd Mispelaere) liet ze alle balken in de lepels en klokte af in 26,89 seconden. Cedric Poets volgde op de tweede plaats. Hij reed Q-Dmingo vh Kampagnehof (v. Dublin van Overis) foutloos doorheen het parcours en finishte in 28,86 seconden. Christophe Vanderhasselt kon ook hier de derde plek op zijn naam schrijven. Hij rekende op Pilgrim Vitseroel (v. Diamant de Semilly) om in 29,81 seconden een foutloze ronde te springen.

Jan van Dyck (Mystic River) en Frank Deckers (Justin E) werden vierde en vijfde.

In het 1m20 tot slot reed Eyleen Smets naar de overwinning. Haar 12-jarige Gominka L (v. Numero Uno) kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 54,69 seconden. Stijn Van Lent en Clay Z (v. Cade Z) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 56,82 seconden. Natacha Livemont en Top Boy de la Marchette (v. Taquin de l'Extase) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 61,61 seconden. 

Joyce Horward (Henzo de la Hesse) en Catherine Gustin (Nuance de la Limite Z) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten