Na afloop van de CSI2* 1.40m rubriek weerklonk het Wilhelmus in Lier dankzij Gert-Jan Bruggink met zijn 9-jarige Viggo (Vigo d'Arsouilles). Het werd een nipte strijd waarbij de volledige top vijf op minder dan één seconde verschil van elkaar volgde. Bruggink en de AES-ruin verwezen zo landgenote Kim Emmen naar de tweede plaats.

Op de eerste dag sprong Emmen al in de prijzen met haar KWPN-ruin, Godfather-GO (Namelus R). Ditmaal strandde het paar tweede. Landgenote, Mandy Grootegoed volgde op de derde plek met Farbenfroh (Uriko) onder het zadel. Voor eigen publiek strandde Dirk Demeersman net buiten de top drie. De Belg plaatste zich in het zadel van zijn 9-jarige Kannan-merrie, Odelina Van 't Merelsnest (Kannan).

In de top acht plaatsten ook Louis Le Grelle  met Odiena Van Berimar (Kannan) en Thibeau Spits met Carlo van Klapscheut Z (Carlow van de Helle) zich op een respectievelijke zesde en zevende plaats.

Jeroen De Winter en Bertrand Genin zijn Belgische sterkhouders bij Young Horses

In de proef voor vijf-en zesjarigen snelde Georgia Wells (GBR) naar de winst met Heart of Cicero (Cicero Z van Paemel). Het paar bleef nipt voor op Piet Raijmakers Jr. die met zijn KWPN-ruin, Marco R (Entertainer) voor bleef op Jeroen De Winter en Ruby-Linn van het Netehof (Casall ASK).

Bij de zeven-en achtjarigen hield Maryk Sahney Bertrand Genin van de winst. De Indiër won met de zevenjarige Gold Run op ongeveer een halve seconde verschil. Op het podium volgde Bertrand Genin met Dominantino Z (Dominator 2000 Z) voor Santiago Diaz Ortega en Quenala T (Qualito).

Insight Resultaten via Jumpr APP