In de 1.40m avondrubriek sprong Niels Fockaert met Fortune R Z (Fantomas de Muze, fokker: Ludo Tielen) naar de winst. Fockaert en de zoon van Fantomas de Muze waren net geen vijf seconden sneller dan Bunoit Moeskops en Pierre Floru's Paris Van Eeckelgem (Balou du Rouet). De Amerikaanse springruiter, Evan Coluccio vervolledigde de top drie in het zadel van de sBs-hengst, Iago des Peupliers (Vigo d'Arsouilles).

Voor eigen publiek volgde Jan van Dyck met BWP-ruin, Mystic River (Der Senaat 111) voor organisator, Jan Vermeiren en Laterma (Emerald van 't Ruytershof).

Dimme D'Haese wint 1.30m

Dimme D'Haese sprong met zijn dochter van Elvis ter Putte net geen seconde sneller rond dan Nederlander, Yves Willems en Odile Van 't Ruytershof (Jilbert Van 't Ruytershof). Thomas van Minnebruggen vervolledigde de top drie in het zadel van Rostal's Quaestor vd Rostal (Diamant de Semily).

Als kers op de taart schreef D'Haese ook de vierde plaats op naam. De Antwerpse springruiter sprong met Panache v/d Wateringhoeve (Cicero Z van Paemel) foutloos naar de vierde plaats voor Morten Djupvik en Kato Ter Putte (Elvis ter Putte).

uitslag