Dimme D'Haese en de 12-jarige KWPN-ruin, Armani sprongen naar de winst in deze 1.40m rubriek. Op het podium volgde Elke Appeltans met onder het zadel de 10-jarige Zangersheide-merrie, Alencia Von Hary Z (Action Breaker). Het podium van deze CSI2* rubriek werd afgewerkt door Mathieu Bourdead'hui en de 11-jarige Catch Me P Z (Clinton).

Het duo werd opgevolgd door Robin Carey. De Zweed strandde net naast het podium met Carrera Denfer (Connor). De vijfde plaats werd afgewerkt door Virginie Thonon met S & L Motown (asall).  Voormalig Belgisch kampioen, Dirk Demeersman volgde met Odelina Van 't Merelsnest (Voltaire) in de prijsuitreiking.

Charlotte Mahieu scoort in CSI1* Grand Prix

In de 1.30m CSI1* Grand Prix hield Charlotte Mahieu de Belgische eer hoog. Jane Annett won de Grand Prix met Hold Up (Diarado). Benjamin Robert volgde met Baldwyn de Chandor (Quaprice Boimargot Quincy) voor Charlotte Mahieu met onder het zadel de 8-jarige BWP-merrie, Ofaline v/h Haneweehof (Cardento).

Net buiten het podium kleurde de top vijf verder Belgisch. Christophe Boden loodste de achtjarige Omanka-A (Cardento) foutloos naar de vierde plek terwijl Marthe van Gorp de top vijf afwerkte met Time-Breaker S Z (Toulon).