Dieter Vermeiren kon rekenen op Kingston Town 111 Z (v. Kashmir Van Schuttershof) om de te kloppen tijd van 35,77 seconden neer te zetten. Hiermee was hij Nicola Pohl en Arlo de Blondel (v. Tlaloc M) te snel af. Zij finishten tweede in een tijd van 35,82 seconden. Joseph Clayton en Sparks 55 (v. Otangelo) eindigden derde in 37,93 seconden.

Axel Vandoorne en Ma-Belle vh Eegdeken (v. VDL Cardento) zorgden voor een Belgische vierde plaats. Tim Gredley en Belinda (v. Balou du Rouet) volgden op de vijfde plek. 

Tot slot was er nog een Belgische klassering voor Perry Geryl (Lets Kiss The Sky). 

Joy Demuynck en Frederic Marien op podium in twee ster rubriek 

In de CSI2* 1.40m proef was het Joy Demuynck die met Urbin Manciais (v. Kashmir Van Schuttershof) het zilver in ontvangst mocht nemen. Het duo snelde over de eindmeet in 26,63 seconden. Frederic Marien volgde met Toujours l'Amours (v. Toulouse) op drie in een tijd van 26,89 seconden. Tim Gredley en Jimmy Mack V Berkenbroeck (v. Quorum de Laubry) mochten met een tijd van 25,96 seconden de ereronde leiden. 

Plaats vier was voor Sophie Michel met Cougar de Hus Z (v. Cosinhus) en de vijfde plek ging naar Niklas Krieg en Quater Past (v. Quaid). 

Lennerd Jochems en Lisa Dechamps winnen in CSI1* rubrieken 

In de CSI1* 1.20m rubriek was het Lennerd Jochems die de ereronde mocht leiden in het zadel van Noortje S (v. Dakar VDL). Hanne Mertens volgde met Jessy Belle de Muze (v. Denzel Van 'T Meulenhof) op twee. 

Vervolgens verzekerde ook Wim Aegten (Tsar's Girl AZ) een Belgische top tien klassering. 

Lisa Dechamps en Safir des Champs Z (v. Shiroccodes Chaines) zegevierden in de CSI1* 1.10m proef. 

Klik hier voor de resultaten.