Dieter Vermeiren kon rekenen op de merrie Kadicha Vds om de winnende tijd van 27,27 seconden neer te zetten in deze 1.40m rubriek. Henk van de Pol hield de Nederlandse eer hoog en reed in het zadel van B Captain Norman (v. Bolero Ex Cayman) in 27,43 seconden naar de tweede plaats. De top drie werd aangevuld door Belgisch springruiter Ludivine Lucas met Ultimo du Chateau Hollogne Z (v. Uvolinus) in een tijd van 28,58 seconden. 

Plaats vier was er voor Noëlle van der Velde en Incroyable O (v. Glasgow vh Merelsnest). Walter Gabathuler en Daiane Blue V (v. Diarado) eindigde vijfde. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Axel Vandoorne (Novelle vh Eegdeken) en Stephanie Andries (Mystic Lady). 

Dieter Vermeiren op twee bij vijfjarige paarden 

In de rubriek voor de vijfjarige paarden was het Dieter Vermeiren die opnieuw de Belgische eer hoog wist te houden. In het zadel van Diamantino snelde hij in 37,13 seconden naar de tweede plaats. Alice Detraux en Love Song D.S. (v. unntuchable 27) eindigden op de vijfde plaats. 

Andere Belgische klasseringen waren er hier voor Ines van den Bosch (Chipriani Z), Ylona Thijs (Merania) en wederom Ines van den Bosch (Chacca Khaan Z). 

Klik hier voor de resultaten.