In de 1.40m CSI2* werd er hard gereden. De volledige top vijf strandde op minder dan één seconde verschil van elkaar. De snelste chrono kwam op naam van Dennis Caubergs met de 9-jarige Narnia (Tangelo vd Zuuthoeve). Op het podium volgde Toni Hassmann met Stakkatos Charming Boy (Stakkato Gold) voor Jens Wawrauschek met onder het zadel Classic 48 (Acolino 4).

Net buiten het podium plaatste Dennis Caubergs zich eveneens op de negende plek, ditmaal op de rug van de achtjarige Cannabissa N Plus (Canvas Plus).

Seppe Wouters domineert Youngster Finale

De Youngster Tour finale was volledig gebouwd naar de smaak van Limburgs talent, Seppe Wouters. Samen met de sBs-ruin, Kyoto van Duyversputten (Emerald) won Wouters de rubriek. De jonge Belg sprong eveneens naar de derde plaats met onder het zadel de zoon van de Flor 111 Z-Devino vd Weretherbach Z. Manon Hees strandde voor eigen publiek op de tweede plaats met La Nulana K (Douglas).

Net buiten het podium loodste België's Jan Mertens zijn Qu'Aprie (Epleaser Van 't Heike) foutloos naar de vierde plek.

Thomas De Wit wint Finale Zevenjarigen

Bij de zevenjarigen hield Thomas De Wit de concurrentie achter zich met zijn eigen gefokte Ice Twin Boy Dw Z (I'm Special de Muze). De Oost-Vlaming en zijn eigen Zangersheide-ruin bleven net geen twee seconden voor op Anna-Elisa Schäfer met de dochter van Flying Dream, Kamperfoeliefee. Nicole Caris vervolledigde de top drie voor eigen publiek. De Nederlandse sprong naar de derde trede met Karel O (Londontimes).

Alle resultaten