Lucien de Wachter volgde met G Star Z (v. Cidane) op de tweede plaats. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 33,44 seconden. Nathalie Geeraerts maakte de top drie compleet. Zij rekende op Little Star d'Ysenbeeck Z (v. Le Diamant Horta) om in 34,40 seconden een foutloze ronde te springen.

Muriel Dens (Ma Belle Hof Ter Zeedyck) en Tom De Waele (Onero van Texelhof) eindigden op plaatsen vier en vijf.

In het 1m25 was de overwinning voor Jean Jacques de Cock. Hij kon in het zadel van Impulse Red (v. Jah's Diamant) de nul behouden en stopte de chrono na 42,13 seconden. Bert Panneels en Ogina vd Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles) waren goed voor de tweede plek. Zij konden de nul behouden en finishten in 42,59 seconden. Brent De Smit en Nina van't Ruytershof (v. Plot Blue) vervolledigden de top drie.

Voor Tibo Hendrickx (Gute Tochter) en Melissa Zerbini (Floriana Adonisz) was er een vierde en vijfde plaats. 

Zaterdag

In het 1m20 op zaterdag reed Dylan De Rijcke naar de overwinning. Zijn BWP-merrie Linternel (v. Nabab de Reve) liet alle balken onaangeroerd en finishte in 38,76 seconden. Cedric Broekaert volgde met Kajou van de Kleite (v. Edjaz van't Merelsnest) op de tweede plaats. Ze sprongen een foutloze ronde in 39,73 seconden. Muriel Dens en Ma Belle Hof Ter Zeedyck (v. Infernale vd Caatshoeve) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 41,23 seconden. 

Henk Clabots (Hilfiger van de Laak) en Joy Demuynck (Kaffee Au Lait Leeuwerikenhof Z) vervolledigden de top vijf.

In het 1m30 tot slot was Joy Demuycnk de beste. Zij reed Urbin Manciais (v. Kashmir van Schuttershof) naar de overwinning door in 40,86 seconden een foutloze ronde te springen. Jean Jacques De Cock en Impulse Red (v. Jah's Diamant) eindigden op de tweede plaats. Dylan De Rijcke reed op zijn beurt Linternel (v. Nabab de Reve) in 41,26 seconden naar de derde plaats.

Philippe Vanderhasselt (Cristanna Z) en Cedrick Broekaert (Kajou van de Kleite) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten