In de CSI4* Big Tour werd er over een hoogte van 1.50m gestreden voor de overwinning. Uiteindelijk was het Pedro Veniss die met Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Reve) in 66,98 seconden naar de overwinning sprong. Bernardo Cardoso de Resende Alves kon rekenen op de BWP'er Mosito van het Hellehof (v. Elvis ter Putte) om in 68,14 seconden tweede te eindigen. Sameh El Dahan reed in het zadel van de tienjarige Holsteiner Wicked Enigma (v. Cellestial) naar de derde plaats met een tijd van 68,59 seconden. 

Kendra Claricia Brinkop verzekerde een vierde plaats met Malissa de Muze (v. Vigo D'Arsouilles Stx). Douglas Lindelöw en Casemiro CC (v. Cachas) namen genoegen met een vijfde plaats. 

In de CSI4* 1.45m Medium Tour was het ten zoals gisteren Dominique Hendrickx die de Belgische eer sterk hield. Hij reed er met Koriano van Klapscheut (v. Lord Z) naar de negende plaats. Stephanie Andries en Hianca (v. Bodinus) eindigden nog op plaats zeventien. Vervolgens sprong Hendrickx ook in de CSI4* Big Tour over de hoogte van 1.45m naar een klassering. In het zadel van de negenjarige Nina van de Zandhoeve (v. I Am Moerhoeve's Star) verzekerde hij een elfde plaats. 

Vervolgens klasseerde Marine Lenoble en Houlahop de Septon (v. Jenson van 't Meulenhof) zich in top twintig van de CSI4* 1.40m Small Tour. Tenslotte klasseerde Ben Beevers zich met Oswald vd Bisschop (v. Emerald van 't Ruytershof) in de CSI4* 1.40m Medium Tour

In de 1.35m rubriek moest Belië's Louise Ameeuw de winst afstaan aan Daniel Mc Alinden met de 9-jarige AHG Whiterock Doctor Cruise (Indoctro). België's Louise Ameeuw volgde met de 11-jarige Bayla de la Roque (Palestro II). Lila Bremner vervolledigde de top drie met Cocktail d'Azur (Prince Blue).

Klik hier voor de resultaten.