Patrick Jonkmans en Ibay namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze tweede fases springen en finishten in 23,46 seconden. Gauthier Mercenier en Highlander (v. Udancer) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 23,46 seconden. 

Louise Decorte nam zowel de vierde (Adagio de l'Enclos de L'Ange) als de vijfde (Duvall) plaats mee naar huis. 

1m20 Zaterdag 

In het 1m20 om zaterdag reed Laurie Léonard naar de overwinning. Zij rekende op Diva St Hermelle (v. Alezane) om in 55,52 seconden een foutloze ronde te springen. Antoni Draga en Happy (v. Alezan) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutlozer ronde springen in 57,25 seconden. Louise Decorte en Duvall maakten de top drie compleet. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 61,31 seconden. 

Giulia Wettmann (Bengali Emel) en Gauthier Mercenier (Excalibur SR) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m25 Zondag

De finale van de Bronze Tour werd op zondag over een hoogte van 1m25 gesprongen. De winst ging hier naar Nando de Miranda. In het zadel van de KWPN-merrie Haioba (v. Bubalu VDL) was er een foutloze barrage in 38,10 seconden. 

Hij bleef hiermee nipt Patrick Jonkmans voor die met Ibay op de tweede plaats eindigde. Ook deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 38,28 seconden. Antoni Draga en Happy (v. Alezan) maakten de top drie compleet. Zij sprongen een foutloze ronde in 38,67 seconden. 

Nicolas Toro (Hasta la Vista) en Jenny Pauquet (Zwijg) namen de vierde en de vijfde plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten