In de Youngster Tour Finale voor de vijfjarige paarden greep Guido Jun. Klatte met Corlando 63 (v. Cornet Obolensky) de winst in een tijd van 41,36 seconden. Davy Celis en Mercurius III S (v. Zambesi TN) volgden op de tweede plek met een tijd van 45,04 seconden. Mieke Wils en Kado Deltamossel Z (v. Kannan) vervolledigden de top drie en finishten in 52,82 seconden. 

Axelle Druyts-Hens (Tinto de Nuit Z) nam genoegen met de vierde plek en verwees Donatas Janciauskas (Matty) door naar de vijfde plaats. 

Tot slot waren er nog een heleboel Belgische klasseringen voor (Silke van Puyenbroeck (Rivollino Van 'T Breemhof), Davy Celis (Mercurius Vl S), Chaouki Rijnders (Dirginta Z), Axelle Druyts-Hens (Lex de Nuit Z) en Liesl Mertens (Vagabond's Lady vh Legitahof Z). 

Floor Porters niet te stoppen in 1* 1.25m proef 

Floor Porters kon rekenen op Melina-S (v. Breemeersen Adorado) om de winnende tijd van 65,32 seconden neer te zetten in deze proef rechtstreeks op tijd. Hiermee was ze Ezequiel Andres Ferro Menendez te snel af. Hij reed met Belle Vue (v. Baluga) in 72,32 seconden naar de tweede plek. De top drie werd aangevuld door Frederick Goltz en Eager (v. Diarado) met een tijd van 73,32 seconden. 

Fabienne Brenninkmeijer (Condo LH) en Sofia Larsson (Cesena 2) werden vierde en vijfde. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Eva Jennen (Valuas Vd Horst Z), Mieke Wils (Itsa Girl Eqm), Louise Castro (Zilvano) en Chaouki Rijnders (Balou's Paul PS). 

Klik hier voor de resultaten.