Danny Van Es wint opnieuw de 1.25m GP 

Danny Van Es en Hamilton (v. Contact vd Heffinck) snelden in een tijd van 32,63 seconden naar de overwinning. Charlotte Mahieu en Kiarado (v. Diarado) volgden op twee in 36,93 seconden. Liesbeth Hanssens en Syrtos (v. Stakkato) verzekerden het brons in 36,23 seconden. 

Evert Van Mele (Labrusca De Muze) eindigde op vier. Jules Van Hoydonck (Desiree DR Z) nam genoegen met de vijfde plek. 

Franky Van Riet zegeviert in Kleine Grote Prijs 

In de 1.15m Kleine Grote Prijs was het Franky Van Riet de overwinning wist binnen te slepen. In het zadel van Naroma van de Groene Weg (v. Numero Uno) reed hij over de meet in 27,77 seconden. Robin Schepers en Nalu by P&S (v. I Am Moerhoeve's Star) werden tweede in 31,14 seconden. Hanne Mesotten en Haaron van 't Bergenveld (v. Catwalk van de Helle) vulden de top drie aan in 32,70 seconden. 

Lynn Lemaire (Melody Van 'T Bosveld) werd vierde en verwees hiermee Paul De Stroop (Mon Ami) naar de vijfde plek. 

Danny Van Es regeert ook op zaterdag 

Op zaterdag werd ook Danny Van Es gekroond tot winnaar in de 1.20m hoofdrubriek. In het zadel van zijn trouwe Hamilton (v. Contact vd Heffinck) snelde hij in 25,12 seconden naar de overwinning. Eyleen Smets zat Van Es op de hielen maar was net niet snel genoeg. Met Gominka L (v. Numero Uno) verzekerde ze de tweede plek in 25,91 seconden. Bryan Dufresne en Taime de Kens (v. Quito de Baussy) vervolledigden het podium in 27,17 seconden. 

Daphne Steenssens (Etna E) en Yne Saeys (Hurry Up van het Vliethof) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor de resultaten.