Anouk De Proft en Eleonore Blue (v. Mr Blue) eindigden op de eerste plaats met de winnende tijd van 39,40 seconden. Danny Van Es en Chica of the Lowlands Z (v. Cornet Obolensky) volgden op tweede plek en finishten in 39,91 seconden. De top drie werd aangevuld door Glenn Van Riet en Katinka Vh Blondveld (v. Contact Vd Heffinck) in 41,08 seconden. 

Patrick Nisbett (Lamina vd Bisschop) eindigde op de vierde plaats en verwees hiermee de winnares van deze GP, Anouk De Proft (Q Bee vh Dielshof Z) naar de vijfde plaats. 

Stephanie Peeters bovenaan in 1.20m hoofdnummer van vrijdag 

Op vrijdag vormde de 1.20m twee fasen special proef het hoofdnummer van de dag. Stephanie Peeters en Handsome vd Kopshoeve mocht er de ereronde leiden. Het duo zette de te kloppen tijd neer van 29?08 seconden. Jelle Limbourg en Luna Van Paemel (v. Numero Uno) zaten Peeters op de hielen maar waren met een tijd van 29,15 seconden net niet snel genoeg voor de overwinning en eindigden tweede. Muriel Dens en Gyanolga (v. Toulon) eindigden op drie in 29,48 seconden. 

Jelle Limbourg (Pino d'Aymon) werd vierde en verwees hiermee Koen Vereecke (Quickly V/D Kruishoeve) naar de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: FB Anouk De Proft