Thierry Goffinet en Corsini Z (v. Cloud) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 56,40 seconden. Laurie Leonard en Mistrya Saint-Benoit (v. Vertigo Saint-Benoit) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 56,70 seconden. 

Cecilie Hatteland (Iolita) en Lionel Collard-Bovy (Par Chance Z) vervolledigden de top vijf.

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Cyril Cools (Eclaire), Angelique de Vuyst (Felicie du Breux) en Mike van Belle (Cequitta WZ). 

1m20 CSI1*

In het 1m20 was Jules Denutte de snelste. Hij rekende op Halinka (v. Cabrio van de Heffinck) om in 54,19 seconden een foutloze ronde te springen. Pieter Stubbe en Caprice 506 (v. Cantolino) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden eveneens een foutloze ronde springen in 57,21 seconden. Valerie Blommaert en Izadi di Fer (v. Dakar VDL) eindigden op de derde plaats. 

Jessy Looymans (Carrera Z) en Peter Burri (Liberty Touch 3) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats.

Evelune van Vreckom (Kirby vh Valenberghof), Pascale Adam (Ensor des Hayettes), Camille Mackowiak (Icebreaker van de Rundsvoort), Henrianne de Seny (Caruso) en Lars Verschueren (Sublime van de Lindehoeve Z) eindigden ook in de top tien. 

Klik hier voor alle resultaten