Hiermee was hij sneller dan Richard Vogel de die tweede plaats voor zijn rekening. Deze Duitser die het vorige week in Aken nog erg goed deed, reed dit keer Evermeta (v. Mr Blue) foutloos doorheen het parcours en stopte de chrono na 37,98 seconden. Edward Levy en Vitot du Chateau (v. Toulon) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 38,43 seconden. 

Denis Lynch reed op zijn beurt Vistogrand (v. Fantaland) naar de vierde plaats. De 10-jarige hengst kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 39,81 seconden. Voor Jérôme Guery en Enjoy d'Eole (v. Kannan) was er een vijfde plaats. Het duo liet het hout onaangeroerd en finishte in 42,07 seconden. 

Rik Hemeryck eindigde net buiten de top vijf op de zesde plaats. Hij reed Navarro van het Eelshof (v. Jappeloup vh Dauwhof) in 43,69 seconden foutloos naar de finish. Abdel Saïd en Clown of Picobello Z (v. Cardento) konden zich op de elfde plaats klasseren.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m35 van de CSI2* competitie reed Joseph Clayton naar de overwinning in het 1m35 met barrage. Hij rekende op Kingsborough Kasper (v. Kannan) om in 33,6 seconden een foutloze ronde te springen. Niels Kersten was hier goed voor de tweede plaats. Dit keer zadelde hij Jewel (v. Carrera VDL) om in 35,35 seconden foutloos naar de finish te springen. De top drie werd vervolledigd door Enrique Gonzalez. De Mexicaan reed H5 Hard to Get (v. Berlin) zonder springfouten doorheen de barrage en stopte de chrono na 36,07 seconden. 

Janika Sprunger (Toulon de l'O Z) en Spencer Smith (Clarina) werden vierde en vijfde. 

De beste Belgische prestatie kwam van Gilles Thomas. Hij kon in het zadel van Panenka de Kalvarie (v. Comme Il Faut) een foutloze barrage noteren in 37,77 seconden. Dat leverde hem de achtste plaats op. 

Klik hier voor de resultaten