Martin Rodriguez Vanni en Arco (v. Connor) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden een foutloze ronde springen en klokten af in 26,60 seconden. Filippo Moyersoen en Verlin du Soleil (v. Berlin) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 26,74 seconden. 

Denis Nielsen (Cover Girl) en Barbara Schnieper (Baileys Vom Ilum) volgden op plaatsen vier en vijf. 

De beste Belgische prestatie kwam van Dominique Hendrickx. Hij reed No-Comment de Septon (v. Jenson van't Meulenhof) naar de zesde plaats door in 31,97 seconden een foutloze ronde te springen. 

In de andere 1m40 rubriek moest een barrage met negentien combinaties uitsluitsel bieden over de winnaar. Hier reed Abdelkebir Ouaddar Bilbot (v. Quickly de Kreisker) naar de overwinning. Het duo slaagde erin de nul te behouden en finishte in 35,05 seconden. Emiliano Liberati en Cotoki (v. Cataoki) namen de tweede plaats voor hun rekening. Deze Italiaanse combinatie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 36,27 seconden. Alexander Müller en Muse de Bourguignon (v. Action-Breaker) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 36,39 seconden. 

Elian Baumann (Little Lumpi E) en Selina Höger (Flinstone V) vervolledigden de top vijf.

Thibeau Spits reed naar de zesde plaats. Hij rekende op Juragold Bormes (v. Contact vd Heffinck) om in 37,07 seconden een foutloze ronde te springen.

Klik hier voor de resultaten