Ook op de vierde plek kwam Nederland sterk voor de dag. Yannick Janssen van Grunsven en Eloma's BLue SFN (v. Mr. Blue) lieten het hout in de lepels liggen in 33,61 seconden. Andri Von Ballmoos vervolledigde de top vijf in het zadel van Kardina Dwerse Hagen (v. Gaillard de La Pomme) in een tijd van 31,85 seconden. Een andere Nederlandse klassering was voor Jersey Kuijpers (JK Horsetrucks Hopefull). 

In de CSICh 1m15 proef kon België rekenen op Estelle van Tricht (Ferra van den Bisschop) voor de winst. Nederland werd vertegenwoordigd door Britt Schaper (Guidam Sohn The Second Z) met een vierde plek en nog klasseringen voor Ava Eden van Grunsven (Godfather) en Marlou Knobben (Djazz en Discovery S). 

Bij de pony rubriek kon Nederlandse Hannah Hoeksma (Ringersheim's Adine) naar de overwinning rijden over een hoogte van 1m15. Evelien Heere (Keano Van Orchid's) zorgde voor een tweede plek. België vervolledigde het podium onder leiding van Yari van den Branden (Reichsgraf-Drum vh Juxschot). Anouchka Marinissen (Kash Van Orchid's en Kanoa Van Orchid's) zorgde voor een andere Nederlandse klassering. 

In de 1m25 CSICh werd Nederland weer sterk vertegenwoordigd. Britt Schaper (In The Air) reed naar een tweede plek. De derde plaats was voor Jersey Kuijpers (JK Horsetrucks Quanta Questa). Andere Nederlandse klasseringen waren voor Quinten ter Harmsel (Unicstar de Courcy), Sanne Vermeulen (Icarus LH) en Yves Willems (Odile Van 'T Ruytershof). Yari van den Brande (Ohara) zorgde voor een Belgische klassering. 

Bij de pony rubriek waar gereden werd over een hoogte van 1m25 overheerste Nederland op het podium. Jip Grootegoed (Kerwin Van Orchid) reed naar de overwinning. Ava Eden van Grunsven (Special Lady) zorgde voor een tweede plek. De derde plaats ging naar Logan Fietchter (Inez). 

Klik hier voor de resultaten