Zo nam hij zo'n 2 seconden voorsprong op Hamza Mahmoud Al Kiswani, die met een tijd van 63,47 seconden naar een tweede plek kon rijden in het zadel van Ellinor d'Quipeggio (v. Quipeggio). De laatste podiumplaats was voor Franziska Müller en Lissabon 56 (Böckmann'S Lord Pez). Zij hadden 63,87 seconden nodig om foutloos rond te rijden. Tereza Svobodova en Kleiner Lord 16 (v. Lord Z) reden naar een vijfde plaats. 

In de CSICh 1m15 konden de Nederlanders voor twee podiumplaatsen zorgen. Ava Eden van Grunsven reed in 31,08 seconden met Godfather (v. Eldorado van de Zeshoek) naar een tweede plaats. De top drie werd aangevuld door Jip Grootegoed en Dulfina (v. Dulf van den Bisschop) met een tijd van 32,37 seconden. België mocht rekenen op een top tien klassering van Estelle van Tricht (Ferra van den Bisschop en Furmint). 

Bij de CSI voor pony's 1m30 ging ze overwinning naar Nederland met Anouchka Marinissen in het zadel van Kash Van Orchid's (v. Kanshebber) met een tijd van 33,25 seconden. Hannah Hoeksma kon Nederland ook verdedigen met een tweede plaats. Dat kon ze doen in het zadel van Ringsheim's Adine. 

Wat later op de dag was het tijd voor de CSICh rubriek over een hoogte van 1m30. Britt Schaper bracht Nederland naar een derde plaats in het zadel van In The Air (v. Air Jordan) met een tijd van 60,42 seconden. Quinten ter Harmsel (Unicstar de Courcy), Sanne Vermeulen (Icarus LH) en opnieuw Britt Schaper (Guidam Sohn The Second Z) konden voor Nederlandse klasseringen zorgen. Yari van den Branden (Carpe Diem Z) sprong voor België in de top tien. 

Tot slot konden Lotte Hermans (Bella Garanta Z) en Yannick Janssen van Grunsven (Jambo) in de CSIJ 1m30 voor top vijf klasseringen zorgen. 


Klik hier voor de resultaten