De winst in de eerste reeks ging naar de Franse ruiter Max Thirouin. Hij rekende op Utopie Villelongue (v. Mylord Carthago) om in 54,82 seconden een foutloze ronde te springen. Felix Hassmann was met Sig Captain America (v. Captain Fire) goed voor de tweede plaats. Ook deze combinatie slaagde erin de nul te behouden en finishte in 56,36 seconden. Omer Karaevli en Livingstone van het Peggershof (v. Ogano Sitte) vervolledigde het podium na een foutloze ronde in 57,88 seconden. 

Kathrin Müller (Emmely) en Max Kühner (Up Too Jacco Blue) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

De beste Belgische prestatie kwam hier van Bunoit Moeskops. Hij reed Kiarado (v. Diarado) naar de veertiende plaats. Chloe Vranken (Emir de Vy) en Jens Thys (Kapucijn vd Donkhoeve) konden zich ook klasseren.

In de tweede reeks eindigde Gregory Cottard zowel op de eerste als op de tweede plaats. Hij rekende op Bibici (v. Norman Pre Noir) en Cocain du Val (Mylord Carthago) om respectievelijk in 55,91 en 56,50 seconden een foutloze ronde te springen. Felix Hassmann vervolledigde het podium na een foutloze ronde in 58,96 seconden. Hij haalde hiervoor Gsi Pit Perigueux (v. Perigueux) van stal. 

Malin Parmler (Lucky Stal van't Eigenlo) en Sameh El Dahan (Argentah) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Christophe Vanderhasselt reed in deze reeks naar een top tien klassering. Hij rekende op Angelika Hero Z (v. Aganix du Seigneur) om in 61,88 seconden een foutloze ronde te springen.


Klik hier voor de resultaten