In het 1m25, de Prijs Equnews, was Gert-Jan Hubrechts de beste Belg. Hij kon in het zadel van Coco van de Helle (v. Cesano II) een foutloze ronde springen in 37,19 seconden. Dat leverde hem de derde plaats op. Abigail Boland was de winnares. Zij reed The Hurricane (v. Tremoelgoch Clinton) foutloos rond in 31,96 seconden. Matilda Pettersson en Razend Naburige F (v. Boss) vervolledigden het podium op de tweede plaats. Voor hen was een een foutloze ronde in 34,29 seconden. 

Jessica d'Errico (Nice As Twice vd Berkenbroeck Z) en Cedric Voli (C Lano JT) sprongen ook in de top tien. Ze namen respectievelijk de zesde en de zevende plaats mee naar huis.  Louise Joassin en In Love (v. Best of Opus Dei) konden ook in de top tien springen. 

In het 1m15 verzekerde Mike Lepiemme een Belgische overwinning. Hij reed Calmore Max (v. Balou du Rouet) zonder fouten doorheen het parcours en klokte af in 29,30 seconden. Hiermee deed hij ruim beter dan Nathalie Willems die met Acsima Tophorse Z (v. Asca Z) op de tweede plaats eindigde. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en klokten af in 33,52 seconden. 

In het 1m35 tot slot was Louise Joassin de beste Belgische. Zij kon in het zadel van Raia d'Helby (v. Chapultepec) een foutloze ronde achter haan naam noteren en klokte af in 34,67 seconden. Gert-Jan Hubrechts en Ivesi VL (v. Zambesi) namen de achtste plaats mee naar huis. Tinne Vermeiren en Mochito van de Mishagen (v. Emerald) sprongen ook in de top tien.

Klik hier voor alle resultaten