Na die barrage mocht Ugo Berrittella op de hoogste podiumtrede plaatsnemen. Hij kon in het zadel van Devino van't Langeveld Z (v. Dayton Sitte) een pijnsnelle ronde achter zijn naam noteren. Zijn tijd van 33,89 seconden bleek voor geen enkele andere foutloze combinatie een haalbare kaart. Andres Vereecke kwam met Cuba Libre van Paemel Z (v. Cicero Z van Paemel) het dichtst in de buurt. Het duo slaagde erin om het hout onaangeroerd te laten en klokte af in 35,43 seconden, voldoende om de tweede plaats in de wacht te slepen. Christoph Könemann ging met Coredo (v. Carridam PJ) met de derde plaats aan de haal. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 38,21 seconden. 

Farid Alejandro Hernandez Herrera (Connorado d'Enfer) en Soline Willemann Aubry (Galion de Montflix) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Anthony Wellens slaagde erin om zich met Quipou SW op de negende plaats te klasseren. Zij noteerden weliswaar een snelle tijd maar kregen ook één springfout achter hun naam.

Klik hier voor de resultaten