Hiermee bleef hij Siemen Leemans voor die Karamella (v. Plot Blue) naar de tweede plaats reed. Ook voor deze combinatie was er een foutloze ronde. Het duo stopte de chrono na 33,45 seconden. Eva Gautschi en Gouache Fontanel Z (v. Graf Sandro 2) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 33,93 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Egor Shchibrik (Crack Boom des Anges) en Maartje Verberckmoes (Guidam's Willow The Second). Deze combinaties sprongen foutloze barrages in respectievelijk 34,77 en 35,93 seconden. 

Andere Belgische klasseringen kwamen van Charlotte Mahieu (Kiarado), Manuel Thiry (Argentina de la Marchette), Alexander Housen (Cayadix Hero Z),Roy van Beek (Colugar-H) en Jules van Hoydonck (Minte vd Bisschop).

Klik hier voor de resultaten

In het 1m20 van de CSI1* competitie zorgde Maxine Gaelens voor de beste Belgische prestatie. In deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd, reed ze Royal van't Hooghemelrijk (v. Tangelo vd Zuuthoeve) naar de tweede plaats door in 62,80 seconden een foutloze ronde te springen. Christopher Scheinpflug (Magot d'Or vd Zuihdhoek) en Bo Fievez (Zandcartheuzen Z) konden zich ook klasseren.

In het 1m10 werd Peppa Fievze de beste Belgische op de vijfde plaats. In het zadel van Jackpot (v. Arezzo VDL) sprong ze foutloos rond in 74,42 seconden.