Dag equnews,

Vanochtend heb ik 7 paarden gereden bij mezelf op stal. Op de middag ben ik thuis gaan eten en heb ik daarna bij Stal Ceulemans twee paarden gereden.

Terug aangekomen bij mij op stal heb ik eerst onze hengst Omano gereden en daarna heb ik op de buitenpiste een parcours opgebouwd om de komende dagen enkele paarden parcours te springen. Vervolgens heb ik even les gegeven aan een jongen die bij mijn neefje op school zit. Hij had gevraagd of hij eens mocht komen trainen.

Daarna had mijn mama me even nodig. Even een merrie en een veulentje gevangen op de weide om het veulen even een spuitje te geven. Het had een navelontsteking. Het werk was gedaan, ik postte snel nog iets op Facebook om de klanten wakker te maken voor de veiling die deze avond afliep.

Snel even gedoucht om daarna naar Stephanie (mijn vriendin) te gaan. Haar zus Lynn wordt vandaag 22 jaar. We steken zo dadelijk de BBQ aan om het te vieren. Ik heb de veiling van hieruit gevolgd.

Net even gebeld met mijn vader, de BHT veiling was ook vandaag weer een succes!

Dit geeft ons een boost om te beginnen werken aan de volgende collectie die zal geveild worden op 15 en 16 juni. We weten weer wat te doen... Tot morgen!

Jeroen