Hey iedereen,

Vandaag eindelijk terug op wedstrijd! Om 7u20 waren we op stal om de paarden klaar te maken om op wedstrijd te gaan. Ze zijn gisteren gewassen, dus hadden we niet zo veel werk.

Eerst nog een tussenstop bij Els De Dycker want ook vandaag moet Qannando terug dekken. Daarna rijden we door naar het Azelhof in Lier voor de proef 4 jarigen.We hebben drie 4-jarigen mee: Qannando, Qaran en Balounette. Het was een topdag want ze waren alle drie foutloos! Qannando liep een super rondje, Qaran sprong ook heel goed en Balounette, die eigenlijk nog heel groen is, deed ook super goed haar best!

In de namiddag waren we terug thuis en heb ik een 7-jarige van mijn papa en Miu Miu gereden. Gewoon dressuurmatig, want vrijdag moeten ook zij terug op wedstrijd. Daarna nog snel naar de brillenwinkel, aangezien mijn puppy mijn bril kapot had gebeten vorige week 🙈

‘S avonds hebben we zelf een ‘gezonde’ pizza gemaakt (met een bloemkoolbodem - super lekker btw) en daarna ben ik nog wat gaan sporten met vriendinnen (die Corona kilo’s moeten er nog af 😜)

Tot morgen!Groetjes, Audrey