Hey iedereen!

Deze week vertel ik jullie wat over mijn bezigheden 😉Mijn dag startte om 7u30 voor mijn laptop. Ik werk sinds 5 jaar voor Cavalor als Marketing assistant, dus is maandag ‘werkendag’. Omdat het door Corona nog steeds rare tijden zijn, werk ik deze maand van thuis en maar 3 dagen in de week. Het positieve daaraan is dat ik meer tijd heb voor de paarden om ze optimaal voor te bereiden op de wedstrijden die eraan komen!

Gisteren zijn we, met het DB-horses team, gaan trainen bij Gudrun Patteet met 7 paarden. Ik heb 3 paarden gereden en mijn papa 4 (hij is nog jong hé 😉). We zijn de laatste twee maanden wekelijks ergens gaan trainen om de paarden in conditie te houden en gisteren was al de beste keer tot nu toe. Je ziet dat die jonge paarden het echt wel nodig hebben om eens ergens anders te springen en ervaring op te doen.



Mijn 4-jarige Qaran DB (Taran de la Pomme x Miu Miu van Overis) was ook terug mee voor de eerste keer. Hij stond sinds maart op de wei om hem wat rust te geven, aangezien er tijdelijk toch geen cyclus was. Toen het nieuws kwam dat er vanaf deze week terug wedstrijden mogen gegeven worden en er een STX cyclus 2.0 aankomt, zijn we hem direct gaan halen zodat ook hij ervaring kan op doen. Wat wij toch wel belangrijk vinden, ook voor een 4 jaar.

Rond 16u30 zit vandaag de ‘werkendag’ erop. De paarden mogen het vandaag wat rustiger aan doen, ze gaan dan op de wei en in de stapmolen. Dus heb ik tijd om wat huishoudelijke dingen te doen, dat moet ook gebeuren natuurlijk!

Tot morgen!Groetjes, Audrey