De overwinning in de KI.A** rubriek ging naar Jennifer Fogh Pedersen. Deze amazone schreef gisteren ook al een rubriek op haar naar en zadelde dit keer Caracas (v. Conthargos) naar de overwinning te rijden. Pato Muete en Confire PJ (v. Calido I) namen de tweede plaats voor hun rekening. Julius Bescht en Cardente 2 (v. Cardento) vervolledigden de top drie.

In de KI.L rubriek, was het Josch Lönden die met de overwinning aan de haal ging. Hij zadelde de 5-jarige Qualito ruin Queen Park 3. Tim-Uwe Hoffman en de 6-jarige ruin Salino S (v. Stolzenberg) nam de tweede plaats voor zijn rekening. Birgit Gärtner en Cardentus 3 volgende op de derde plaats.

De voorlaatste rubriek van de dag was de KI.L rubriek. De winst ging hier naar Alexa Stais die de 6-jarige Diarado hengst Daisy 940 foutloos naar de finish reed. Thilo Schulz en Edradour 3 (v. Edward) eindigden op de derde plaats. Markus Beerbaum en de 7-jarige Flexi K volgden op drie.

Tot slot ging de overwinning in de KI.M* rubriek naar Harm Lahde. Hij reed de 6-jarige Selle Francais hengst Oak Grove's Oligarch (v. Oganno Sitte) naar de overwinning. Rene Dittmer en Everton (v. Embassy I) namen de tweede plaats voor hun rekening. De 6-jarige Cargolot PS (v. Carembar de Muze) sprong met Fabian Clar naar de derde plaats.


Klik hier voor de resultaten