Een selecte groep van elf deelnemers doorstond de basisronde zonder fouten en kreeg een startplaats voor de barrage. De Belgen waren alvast goed gerepresenteerd met Constant van Paesschen, Olivier Philippaerts én Jérôme Guery aan de start. Van Paesschen was het meest succesvol en kreeg brons omgehangen in het zadel van Karnak du Roset (v. Kannan). Voor zowel Philippaerts als Guery hield een springfout hen van een hogere notering. Met H&M Legend of Love (v. Landzauber) onder het zadel eindigde Philippaerts op negen, Guery kwam uiteindelijk op elf te staan met Nestor de Mariposa (v. Elvis ter Putte). `

Op het podium vinden we niet enkel een Belgische ruiter terug maar ook twee Belgische paarden! De winst was voor Lily Attwood op de BWP'er Karibou Horta (v. Landor S), Mariano Martinez Bastida werd tweede met de Zangersheide ruin Belano vd Wijnhoeve Z (v. Berlin). 

Volledige uitslag

In de Bronze 1.20m dat gelijktijdig verreden zorgde Christophe Leutenez nog eens voor Belgisch brons met Luna Beauty Hairconcept (v. Greco Sitte). Elisa Loconsole hield Diamond Touch D'amas Z (v. Don't Touch) foutloos en werd zesde. Karoline de Brabander-Vereecke hield zelfs twee paarden foutloos en werd met Istina Esqui (v. I'm Speciel de Muze) achtste en volgde haarzelf op op negen met Oilily de Muze (v. Vigo d'Arsouilles). 

Volledige uitslag